Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

Levering en retourneren

LET OP: DOOR DE COVID19/CORONA MAATREGELEN KAN DE LEVERING IETS LANGER DUREN DAN HIERONDER VERMELD.

Levering

Voor alle producten die je van onze webshop koopt geldt een levertijd van 1 tot 4 werkdagen. Ondanks dat wij alle producten nagenoeg altijd op voorraad hebben kan het voorkomen dat een product tijdelijk is uitverkocht.

Track & Trace

Na de bestelling ontvang je op het moment van verzenden een e-mail met daarin een verzendbevestiging en het PostNL pakketnummer. Met dit pakketnummer kan je op de website van PostNL de zending online volgen via track & trace. Houd er rekening mee dat onze logistieke partners op zondag en op feestdagen niet bezorgen.

Afleveren bestelling

Je bestelling wordt door PostNL op het door jou aangegeven adres aangeboden, of je kan het afhalen op het postkantoor als je daarvoor hebt gekozen. Mocht je niet thuis zijn om het pakket te ontvangen, zal getracht worden om dit aan een van je buren te leveren. Mocht dit niet slagen zal PostNL een bericht achterlaten waarbij je op www.post.nl een afspraak kunt maken voor een volgende afleverpoging, ook vind je hier onder andere de mogelijkheid om het pakket direct naar een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt te laten verzenden. Er zal in totaal 2x geprobeerd worden om het pakket bij je af te leveren. Hierna zal er door PostNL een afhaalbericht worden achtergelaten waarmee je het pakket binnen 2 weken kan afhalen bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt op vertoon van het afhaalbewijs.
Na het verstrijken van deze afhaaltermijn wordt het pakket naar Groovy! retour gezonden.
Wil je het artikel dan alsnog ontvangen, dan zullen wij opnieuw verzendkosten in rekening moeten brengen.

Verzendkosten

Voor het verzenden van je bestelling brengen wij verzendkosten in rekening. Voor afhandeling en verzending binnen Nederland betaal je €6,45 aan verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen wat je per bestelling plaatst.

Afhalen

Kiest u bij het uitchecken voor afhalen? Dan kan dit op elke vrijdag en zaterdag vanaf 12:00 tot 17:00 in onze winkel. Het is belangrijk dat u tijdens het afhalen uw betalingsbewijs met ordernummer meeneemt. Zonder betalingsbewijs en ordernummer kunnen wij uw bestelling niet meegeven. Het ordernummer en betalingsbewijs ontvangt u in de mail. Kunt u deze niet vinden? Kijk dan in de SPAM folder of neem contact op met onze klantenservice.

Retourneren

Je kunt producten retourneren in geval van:

  • Een gebrekkig product: Indien een product gebreken vertoont dient je dit direct aan ons te melden via klantenservice@groovy-lifestyle.nl onder vermelding van het ordernummer en de naam van de webshop. Wij zullen het product dan voor je omruilen en brengen daarvoor geen extra verzendkosten in rekening. Ons retour adres vind je onderaan op deze pagina.
  • Gebruikmaking van je herroepingsrecht/zichttermijn: Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product de koop ongedaan te maken. Producten die door jou gebruikt of beschadigd zijn, zijn hiervan uitgesloten. Indien je van dit recht gebruik wenst te maken, dien je ons per email hiervan op de hoogte te stellen. Je dient na melding hiervan het product direct retour te sturen naar Groovy! voorzien van een briefje met je naam en het bestelnummer. Ons adres vind je onderaan de pagina.

 

De retourzending dient direct na ontbinding van de koop retour te worden gezonden op eigen kosten. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Na ontvangst van de retourzending zal Groovy! het aankoopbedrag terugstorten op de rekening die gebruikt is bij de betaling.
Mocht bij ontvangst van een retourzending blijken dat het product gebruikt of beschadigd is, of als het een op maat gemaakt product betreft, dan behoudt Groovy! zich het recht voor om een mindering toe te passen op het te restitueren bedrag of om het geretourneerde product te weigeren. In geval hiervan zal Groovy! je per email op de hoogte stellen.

 

Retouradres:
Groovy!
Noorderbuurt 42
9203 AM Drachten