Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van onze cookies.

KIM BASNET

Ik ben Kim Basnet trotse founder & owner van GROOVY! Op 19 jarige leeftijd werd mijn kinderdroom werkelijkheid & opende ik mijn boutique GROOVY! in het centrum van Drachten (Friesland).

In mijn kindertijd bracht ik veel tijd door in mijn “eigen” winkel & riep ik: als ik later groot ben open ik mijn eigen boutique! Door mijn passie voor mode & trends te combineren met mijn kinderdroom besloot ik op 27-05-2017 mijn boutique GROOVY! te openen in het centrum van Drachten.

Naast deze passie heb ik ook altijd een passie gehad voor het versieren van het lichaam! Ik heb diverse opleidingen gevolgd voor het zetten van piercings en besloot ik naast mijn boutique een piercing studio te open.

MISSIE & VISIE

GROOVY!

Bij GROOVY! draait het allemaal om self love, want jezelf zijn maakt jou uniek. Self love houdt ook in dat jezelf moet verwennen & bij dat stukje helpen wij jou graag!
Wij willen jou kennis laten maken met de nieuwste GROOVY MUSTHAVES op het gebied van sieraden, accessoires, piercings & kleding. Shop onze collectie in onze webshop of in de boutique. Ons team staat voor jou klaar met unieke styling tips, laat je inspireren & be GROOVY GIRL!